onsdag 27 oktober 2010

den vår de svaga kalla höst


sa Karlfeldt. Jag vet inte jag. Höst får det heta för min del, men jag känner mig inte så svag, jag gillar ju verkligen hösten. På många sätt mer än våren, faktiskt.
Inte minst ur fotosynpunkt. Löv som faller till marken, rosor som vissnar och regn som faller över allt och gör jorden svart - allt det är motiv jag tycker är vackra.



4 kommentarer:

  1. Jag måste få säga att jag riktigt njuter av att läsa din blogg. Riktigt fina bilder på Göteborg. Framkallar du dina bilder själv, eller lämnar du in dem?

    SvaraRadera
  2. Tack David, vad roligt att du tycker det! Ja numera framkallar jag mina filmer själv, både färg och svartvitt. Det blir billigast och enklast så. Och sen så är det ju roligt också :-)

    SvaraRadera
  3. Jag har själv på senaste tiden blivit mer och mer intresserad utav den analoga fotografin, och jag lär mig sakta men säkert hur det fungerar, nästa steg är att börja framkalla själv också.

    En annan fråga, vart inhandlar du film? Jag har inte riktigt hittat något bra ställe i Göteborg som säljer, eller köper du via internet?

    SvaraRadera
  4. Ja, det är nåt speciellt mer film, det går inte att komma ifrån. Jag gick tillbaka till film , från det digitala. Tyckte aldrig att jag fick samma känsla med pixlarna och tröttnade på att sitta framför dator och bildredigera mer än jag verkligen fotograferade.
    Jag hyr mörkrum hos Fotokompaniet på ingengörsgatan här i stan och köper mycket därifrån. Det är så trevligt där, de kan det mesta om analoga kameror och film och de är billigast i stan på film, så det blir mest därifrån. Ibland köper jag gammal utgången film på ebay också, men där vet man ju aldrig vad man får, så det är ju en chansning. :D

    SvaraRadera